Om Disc-golf-sæt.dk

Disc golf er spirende sport og i lille Danmark er det en af de sportsgrene der er kraftigt stigende. Rundt om i det danske land popper der disc golf baner op og sporten er også let tilgængelig i egen have hvor man kan øve sig med sine discs og evt. købe en disc golf kurv selv.

Her på siden hjælper vi dig med at finde forskellige disc golf discs, men først og fremmest hjælper vi dig med at komme godt i gang med disc golf, ved at præsentere dig for nogle gode disc golf begyndersæt. Det kræver ikke meget at komme i gang med disc golf, du skal bare bruge et par rigtige disc golf discs og så kan du gå igang med at øve din kasteteknik.

Disc golf er også kendt som frisbee golf, men der er forskel på at kaste med en disc og en frisbee. En disc golf disc er meget bedre i kvaliteten og flyver meget bedre end en frisbee der er let og sjældent lagt meget energi i at producere den – i hvert fald ikke hvis man køber en legetøjsudgave. Du kan godt bruge en frisbee til at øve din kasteteknik, men på en rigtig disc golf bane vil du ikke have en chance, da den flyver meget kortere og mere upræcist.

Disc-golf-sæt.dk CSR-profil

CSR er en vigtig del af en hver virksomheds foretagende. Hos Zillibot Media og alle vores små niche medier, udbygger vi vores CSR-profil ved at linke til hjemmesider der sætter fokus på initiativer der støtte op om FNs verdensmål eller som gør noget godt for lokalsamfundet social, økonomisk eller miljøvenligt.

Herunder kan du se de mange initiativer vi har udvalgt og linker til. Vi opfordrer dig som besøgende til at klikke på mærkerne herunder og læse mere om de enkelte hjemmesiders fokus, samt hvordan du kan støtte op om det som privatperson eller virksomhed.

affald-i-naturen.dk
vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
co2-udledning.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk

Dette website er udgivet og drevet af Zillibot Media der ejer og driver en række niche hjemmesider og niche medier primært i Danmark.